Стопкадър бТВРокерът и агроном Росица Пашова заработи 5000 лева в играта

...
Стопкадър бТВРокерът и агроном Росица Пашова заработи 5000 лева в играта
Коментари Харесай

Рокер заработи 5 хиляди лева за паметник в Стани богат

Стопкадър бТВ

Рокерът и агроном Росица Пашова проработи 5000 лв. в играта " Стани богат ", само че сигналът за завършек на предаването прекъсна нейната блестяща игра и на следващия ден тя ще я продължи.



Целта на Пашова, която е от Елин Пелин, е да събере колкото се може по-голяма сума, с цел да вдигне монумент на националния преподавател Стефан Стефанов.



Росица проработи сумата, откакто употребява помощ от другар - Райна Григорова, за въпроса: В коя страна при започване на 2023 година е намерено най-голямо находище на редки почви и метали в Европа?



Отговорите бяха Швеция, Италия, Финландия и Румъния, и откакто Григорова уточни верния отговор Швеция, тя пожела на приятелката си да отговори правилно и на 15-ия въпрос в предаването.



Водещият Михаил Билялов написа чека за 5000 лв. и сподели: " Супер игра до този миг. Удоволствие беше да играем в този ден. Днес с изключение на всичко друго е и Световният ден на съня, само че още не се прозявайте. Тепърва стартират новините, а чак по-късно много поздрави на възглавниците. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР